Taraklı’da İlköğretim Haftası Töreni Düzenlendi

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması nedeniyle Taraklı Ortaokulu konferans salonunda İlköğretim Haftası töreni düzenlendi.

Saygı Duruşu ve ardından istiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende Taraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz yaptığı konuşmada, eğitim ve öğretimin önemine değinerek, “Ülkenin geleceği olan çocuklar için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, bu kapsamda yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı ve Kaymakam Halis Hacıismailoğlu’da yaptığı konuşmada yeni eğitim ve öğretim yılını kutladı

Öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasıyla devam eden tören, 8.sınıf öğrencilerinin 1.sınıf öğrencilerine hoş geldin çiçeği vermesiyle birlikte sona erdi.

18 Eyl 2021 - 11:02 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.