Sakarya Üniversitesinden İlk Yüz Yüze Mezuniyet

Sakarya Üniversitesinin hâlihazırda aşılanmış olan Tıp ve Sağlık Bilimleri Fakülte öğrencileri, pandemi sonrası ilk yüz yüze mezuniyet törenlerine hazırlanıyor.

Sakarya Üniversitesinden İlk Yüz Yüze Mezuniyet
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Üniversitesi Stadyumunda açık havada yapılacak olan mezuniyet törenlerine isim listesi ve HES koduyla alım yapılacak. Aşılanmış öğrencilerin en fazla iki yakınının katılmasına müsaade edilecek. İsim listesinde adı bulunmayan kişilerin tören alanına girişine izin verilmeyecek.

24 Haziran Perşembe saat 17.00’de Tıp Fakültesi, 25 Haziran Cuma saat 16.00’da Sağlık Bilimleri Fakültesinin mezuniyet törenleri düzenlenecek.

SAÜ bünyesindeki diğer fakülte ve iki meslek yüksekokullarının mezuniyet törenleriyle ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan, “Kıymetli öğrencilerimiz, en çok merak ettiğiniz şey mezuniyet töreni. Aşılamada kazandığımız hız ümit verici. Tarihlendirme konusunda acele etmiyoruz. Salgın sürecini izliyoruz, şartlar oluşursa yeterli zamanı tanıyarak sizleri bilgilendireceğiz” ifadelerini kullandı. Düzenlenecek olan mezuniyet törenleri SAÜ kurumsal sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

22 Haz 2021 - 10:36 - Eğitim

Mahreç   Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.