MEM’den ‘Başarı Hikayem’ Çalışması

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sosyal-Kültürel Faaliyetler ve Dijital Yönetim Biriminin 2020 LGS birincisi Çınar Kar ile gerçekleştirdikleri, başarı hikâyeleri serisinin birincisi olan söyleşi büyük beğeni topladı.

Covid 19 salgın süreciyle ertelenen ve 20 Haziran 2020 tarihinde yapılan LGS birincisi Çınar Kar, kendisine yöneltilen soruları içtenlikle cevaplayarak, 2021 LGS öğrencilerine tavsiyelerde bulundu. Herkesin ilk defa karşılaştığı bu durumun kendisi için de zorlu olduğunu, ilk etapta çok bocaladığını, yaptığı planlamada öğretmenlerinin ve ailesinin desteğini alarak bu süreci avantaja dönüştürmeyi başardığını, sonuç her ne olursa olsun ailesinin kendisini sevmekten vazgeçmeyeceğini hissettiğinde daha da güçlendiğini, başaracağına olan inancının arttığını belirterek,“ İnandım, kendime güvendim, çok çalıştım ve emeklerimin karşılığını aldım, siz de başaracağınıza inanın ve planlı bir şekilde çalışın.” dedi.

MUTLULUĞU SİZ DE TADIN

Söyleşi sırasında söz alan Çınar’ın annesi Seçil Kar: Zorlu pandemi sürecinde değişen hayat şartlarını ellerinden geldiğince Çınar için kolaylaştırmaya çalıştıklarını, LGS’nin telafisinin olmadığını, öğrencilerin ve velilerin bu durumu göz önünde bulundurarak hareket etmesi gerektiğini belirterek,

“Sınav sonundaki mutluluk bütün sıkıntıları sildi, gitti. Bu süreçte elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın, o mutluluğu siz de tadın.” dedi.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

2020 LGS birincisi Çınar Kar ile gerçekleştirilen “Başarı Hikayem” adlı söyleşinin, bu yıl sıvana girecek olan 8. sınıf öğrencileri için çok önemli olduğunu, başarının uzaklarda aranmaması gerektiğini belirten Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş,

“Çınar 2020 LGS için başarı hikayesini gururla oluşturdu. 2021 LGS için başarı sırası sizde. El birliği ve gönül birliğiyle birlikte başaracağız.” dedi.

26 Ara 2020 - 16:41 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.