KindyRoo Uluslararası Çocuk Akademisi Hizmete Girdi

KindyRoo Uluslararası Erken Çocukluk Dönemi Gelişim Akademisi, Serdivan İlçesinde görkemli törenle açıldı.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri
KindyRoo Uluslararası Çocuk Akademisi Hizmete Girdi
KindyRoo Uluslararası Çocuk Akademisi Hizmete Girdi
+10
Haber albümü için resme tıklayın

6 haftalık bebeklerden 6 yaşına kadar tüm sağlıklı çocuklara kapılarını açan KindyRoo Uluslararası Erken Çocukluk Dönemi Gelişim Akademisi, törenle açıldı.

Serdivan İlçesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde yapılan açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz başta olmak üzere; AK Parti Sakarya Milletvekilleri Çiğdem Erdoğan Atabek, Kenan Sofuoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, TÜGVA İl Temsilcisi Murat Selim Deveci, Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Başkanı Cevat Ekşi, AK Parti Sakarya İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Misafir olarak katılan Konya Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Süleyman Yağcı (Fısfıs İsmail), çok sayıda vatandaş ve basın mensupları katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Sercana Yüce Akkaya,

“6 haftalık bebeklerden 6 yaşına kadar tüm sağlıklı çocuklarımızın ebeveynleriyle birlikte katılabilecekleri KindyROO seansları, 260 hafta boyunca kendini tekrar etmeyen temaları ile hem eğlenceli hem de oldukça eğitici bir içeriğe sahiptir” dedi.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar,

“Böyle çalışmaları gördükçe, ilçemizdeki faaliyetlerin bütün insanlarımıza hizmeti yaydıkça bizler de mutlu oluyoruz. Değişen Türkiye’nin ve gelişen Sakarya’nın gelişmelerinden bizler de nasibimizi alıyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever,

“Uluslararası bir işletmeyi Sakarya’mıza kazandırdıkları için girişimcimize teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için ilk eğitimlerini almaları için kolları sıvayan eğitimcilerimize kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce,

“Çocuklarımızın eğitimleri doğumdan itibaren başlamaktadır. Açılan bu güzide işletmemiz, çocuklarımızı bilinçli bireyler haline getirerek geleceğe hazırlıyor. Ülkemizde eksikliği hissedilen bu akademinin şehrimize kazandırıldığı için mutlu olduğumu dile getirmek istiyorum” diye konuştu.

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek,

“Avrupa’da bu tarz çocuk gelişim akademileri çok fazla var. Ülkemizde böyle bir eksiklik vardı ve bu tarz bir konsepti getirmek çok zordur. Böyle bir işletmeyi ülkemize ve en önemlisi şehrimize kazandırdığı için işletmecimizi tebrik ediyorum. ” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz,

“Sakarya’mızda bu tarz bir akademi ihtiyaçtı, o yüzden çok şanslıyız. Neslimizi yarınlara hazırlamak, çocuklarımızı, evlatlarımızı dünyaya hazırlamak alıştırmak her şeyden önemlidir. Çünkü evlatlarımız bizim en önemli sermayemizdir” ifadelerini kullandı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve temas etmemeye özen göstermek adına işletme kurdele kesilmeden açıldı. Naci Doyuk hocanın kuran tilavetinin ardından protokol sosyal mesafe kuralına uygun olarak işletmeyi gezdi.

15 Ağu 2020 - 17:19 - Eğitim

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.