Gençlik ve Spor, Yeni Eğitim Dönemi İçin Toplandı

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Eğitim için toplantı yapıldı.

Toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Yurt Müdürleri ve Yurt Personelleri katıldı. Toplantıda Uzaktan Eğitim Faaliyetleri hakkında yapılacak kararlar ve alınacak önlemler açıklandı.

YURTLARDA UZAKTAN EĞİTİM KURSLARI

Covid-19 salgını nedeniyle Üniversitelerin 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı bahar döneminde uzaktan eğitim kararı alması nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlarda gerçekleştirilecek eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin uzaktan eğitim yoluyla yapılması Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından kararlaştırıldı.

ÖĞRENCİLERİN TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA KURSLAR AÇILACAK

Kasım ayında başlayacak uzaktan Eğitim Programları öncesinde Uzaktan Eğitim Faaliyet Listesinde bulunan Eğitimler Gelin Tanış Olalım (Uyum Programı Kapsamındaki Gezi), Kurslar; Akademik Destek Kursları (Mesleki Gelişim Kursları), Dil Kursları, Türk-İslam Sanatları Kursları, El Sanatları Kursları, Müzik, Görsel Sanatlar vb. Kursları, Değerler Atölyesi, Atölyeler; İnsan ve Toplum Atölyeleri, Dini Bilimler Atölyeleri, Edebiyat Okumaları Atölyeleri, Uluslararası Öğrenci Projeleri, Bilgiden Bilince Konferansları olmak üzere öğrencilerin talepleri doğrultusunda kurslar açılması planlanıyor. Uzman Personeller tarafından verilecek Uzaktan Eğitim Sistemi Gençlik ve Spor Bakanlığının Türksata yaptırdığı bir sistem.

13 Eki 2020 - 11:07 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.