Eğitim Açısından Verimli Görüşme

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve beraberindeki heyet, SATSO Başkanı Akgün Altuğ’u ziyaret etti. Ziyarette SATSO ve İl Milli Eğitim arasında yapılabilecek işbirlikleri konuşuldu.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve milli eğitim yöneticileri, mesleki eğitim konularında ortak çalışmalar yürüttükleri Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO)’na ziyarette bulunarak Başkan Akgün Altuğ ile görüştü.

ZİYARETTEN MEMNUN OLDUK

Bilişim alanı başta olmak üzere iki kurum arasında yapılacak işbirliği çalışmalarının istişare edildiği ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu ifade eden SATSO Başkanı Akgün Altuğ milli eğitim camiasıyla birlikte çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimlerine katkı sunmanın kendileri için çok önemli olduğunu dile getirdi.

İŞBİRLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ

Ziyaretin önümüzdeki süreçte yapılacak işbirliği çalışmaları açısından çok verimli geçtiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, SATSO Başkanı Akgün Altuğ'a, yönetim kurulu üyelerine ve meclis üyelerine eğitime verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.

11 Tem 2020 - 14:09 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.