Durmuş, Eğitimde ‘Kelebek Etkisi’ni Anlattı

Ülke TV’de yayımlanan Genç Vizyon programında "Zirvedekiler" köşesinin konuğu olan Sakarya Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, 2023 Eğitim Vizyonu Sakarya Kelebek Etkisi çalışmalarını tüm Türkiye’ye anlattı.

İletişim Uzmanı İsmail Yolcu ve Bonus Hoca lakaplı eğitimci-yazar Süleyman Beledioğlu’nun birlikte hazırladığı Genç Vizyon programına Sakarya Öğretmen Destek Merkezindeki stüdyodan katılan İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, ilimiz genelinde yapılan eğitim çalışmalarını ve projeleri ana başlıklarıyla aktardı.

“HER İŞİN ÖZNESİ ÇOCUKLARIMIZ”

Sokağa çıkma yasağının uygulandığı ve herkesin ekran başında olduğu saatte Sakarya’nın eğitimde fark yaratan çalışmalarını tüm Türkiye’yle paylaşma imkânı bulan Durmuş, yaptıkları her işin öznesinin çocuklarımız olduğunu ifade ederek geleceğimizin teminatı genç nesillerimizi hayata en güzel şekilde hazırlamak için çalışmaya son sürat devam ettiklerinin altını çizdi.

DURMUŞ’TAN TEŞEKKÜR

Program sunucusu İsmail Yolcu ve Bonus Hoca Süleyman Beledioğlu’nun Sakarya’nın eğitim çalışmalarından övgüyle söz ettikleri programda Durmuş, 2023 Eğitim Vizyonu Sakarya Kelebek Etkisi kapsamındaki bilimsel çalışmalar, Mobil Destek Araçları, Kah-Veli Saatler, Küçük Çiftçiler, İşte Erbap, Seman, Dijital Dönüşüme Liderlik, Özel Eğitim, Gençler Sahaya Çıkıyor, Çekirdekten Mucit gibi önemli projeleri; Ortak Akıl Konferansı, İngilizce Münazara Yarışmaları ve Sakarya Eğitim Akademisi (SEAK) çatısı altında gerçekleştirilen çok sayıda etkinliği kısa bir zaman diliminde anlatarak Sakarya'da yürütülen yoğun çalışmaları gözler önüne serdi. Durmuş, tüm bu çalışmalarda meslektaşlarının özverili çalışmalarının katkısının büyük olduğunu belirterek ilimiz eğitiminin kalitesinin üst sıralara taşınmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

25 Oca 2021 - 09:42 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.