Çocuk Akademisi Kayıtları Başlıyor

Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi’nin atölye çalışmaları ara tatilde de kaldığı yerden devam ediyor.

Atölyelerin 5 Şubat 2022 tarihine kadar devam edeceği, kayıtların ise 31 Ocak 2022 günü olacağı ifade edilirken atölye çalışmalarının hafta içi Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 3-12 yaş grubuna yönelik gerçekleştirileceği belirtildi. Ücretsiz Atölye Çalışmaları Zeka oyunları, Masal, Neşeli Bilim, El Yapımı Defter, Soyut Resim, Seramik Obje Boyama, Oyuncak, Karakalem, Ebru, Seramik, Karikatür, Minyatür ve Hikaye Resimleme atölyelerinin yer aldığı Serdivan Çocuk Akademisi’ndeki atölyelerin, bilgiyi beceriye dönüştürmeyi ve çocukların kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçladığı bildirildi. Başvuruların online olarak yapıldığı Serdivan Çocuk Akademisi hakkında detaylı bilgiye www.fikirvesanat.org adresinden veya 0264 211 20 54 numaralı telefondan ulaşılabileceği belirtildi.

27 Oca 2022 - 15:38 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.