Adapazarı Cevat Ayhan Fen Lisesinin YKS Zaferi

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında da başarısına başarı katan, “öğrenci-öğretmen-veli” iş birliğine yönelik çalışmalarıyla Sakarya/Adapazarı Cevat Ayhan Fen Lisesi, zorlu salgın şartlarına rağmen yapılan planlamalar doğrultusunda hareket ederek YKS’ de büyük başarı gösterdi.

Canan Güzeldere
Canan Güzeldere Tüm Haberleri

ÖĞRENCİLERİN BAŞARI TABLOSU

97 öğrencinin mezun olarak sayısal, eşit ağırlık ve dil alanında katıldığı sınav sonucunda ilk 1000’ de, 10.000’ de, 20.000’ de ve 50.000’ de öğrencilerin yer aldığı sonuçlar başarı tablosuna yansıtıldı. Ahmet Mert Balcı YKS 2021 Sayısal Sakarya Birincisi, Yusuf Anıl Yazıcı YKS 2021 Sayısal Sakarya İkincisi ve Ayberk Berat Eroğlu YKS 2021 Sayısal Sakarya Üçüncüsü olarak Sakarya iline, okullarına ve ailelerine büyük gurur yaşattılar.

Aynı zamanda 97 öğrenciden 51’ i ilk 20.000’ e girerek “Tıp Fakültesi” ne girebilme puanı alma başarısını gösterdi ve okul tarihinde bir ilke imza atıldı.

Dinamik ve uzman kadrosunun akademik başarıyı arttırmaya yönelik kullandığı yöntem ve tekniklerin yanında yapılan planlamalar doğrultusunda yıl boyunca sürdürülen DYK’ lara katılan öğrencilere uygulanan TYT/AYT denemelerinin değerlendirilmesindeki fedakârlıkla, öğrencinin hatasını görmesi, üstüne gitmesi ve belirlediği hedefi gerçekleştirebilmesi adına yürütülen rehberlik çalışmalarıyla, veli duyarlığının, desteğinin sözde kalmaması ve zamanında yapılan müdahaleler sonucunda elde edilen başarı ve gurur tablosunun bir rastlantı olmadığını belirten Okul Müdürü Harun Doğan; “Öğrencilerimizin bugünü görmek ve başarılarına şahit olmak bizleri gururlandırdı. Doğru zamanlarda yapılan küçük dokunuşlarla yarının başarılı isimlerini şekillendirebilirsiniz. Bu doğrultuda hareket ettiğimiz idari kadromuzu, emeğin en anlamlı temsilcileri öğretmenlerimizi, duyarlı velilerimizi, tek yürek olmayı başaran ve azimle ilerleyerek bizleri gururlandıran öğrencilerimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz. Unutmayın, başarı ruhunuzda var!” dedi.

GENÇLERİN BAŞARISI GURURLANDIRDI

Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş; Sakarya/Adapazarı Cevat Ayhan Fen Lisesinin 2021 YKS’ deki başarı tablosuyla büyük gurur yaşattığını, 97 öğrencinin mezun olduğunu ve hepsinin sınava girdiğini, sayısal, eşit ağırlık ve dil alanında sınava giren öğrencilerin her alanda ayrı ayrı başarı gösterdiğini, zorlu salgın şartlarına rağmen pes edilmeden elde edilen bu başarının çok kıymetli olduğunu, belirtti.

Bakırtaş; YKS başarısındaki hakkı ödenmeyecek Sakarya/Adapazarı Cevat Ayhan Fen Lisesi Okul Müdürü Harun Doğan’a, idari kadrosuna ve alanında uzman öğretmenlerine, her daim desteğini hissettiren velilerine teşekkür etti. YKS’ de ilk 1000’ de, 10.000’ de, 20.000’ de ve 50.000’ de yer alan öğrencileri, Ahmet Mert Balcı YKS 2021 Sayısal Sakarya Birincisini, Yusuf Anıl Yazıcı YKS 2021 Sayısal Sakarya İkincisini ve Ayberk Berat Eroğlu YKS 2021 Sayısal Sakarya Üçüncüsünü tebrik ederek, “ Bir olarak, iri ve diri olarak ne aradığını bilen, bulduğunu anlayan ve anladığını eyleme dönüştüren bireyler, başarma azmimizi taçlandırdınız. Yolunuz açık, başarılarınız daim ve örnek olsun.” dedi.

17 Ağu 2021 - 10:46 - Eğitim

Mahreç  Canan Güzeldere


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.