Zabıta'dan Korona Denetimi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı koronavirüs ile mücadele kapsamında denetimler gerçekleştirdi.

SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN

İç İşleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde ‘Sağlık için hepimiz için’ sloganıyla gerçekleştirilen denetimlerde zabıta ekipleri toplu taşıma araçlarında maske ve sosyal mesafe denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde toplu taşımalarda maskeyle seyahat etmenin önemi ve maskesiz yolculukların salgınla mücadeleyi zayıflatacağı şoför ve yolculara aktarıldı.

TOPLU TAŞIMADA MASKE DENETİMİ

Zabıta Dairesi Başkanlığınca yapılan açıklamada, “Şehrimizin önemli geçiş noktalarında dolmuş, minibüs, ticari taksi gibi. Toplu taşıma araçlarında maske denetimi gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımıza salgınla mücadelede uyulması gereken tedbirleri hatırlatıyoruz. Vatandaşların genel olarak maske ve tedbir kurallarına uyduklarını gözlemlerken tüm araç şoförlerine maskesiz yolcu almaması için uyarılarda bulunuyoruz. Maske hassasiyeti gösteren vatandaş ve şoförlerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

04 Eyl 2020 - 17:32 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.