Yayladaki Evde Yangın Çıktı, Korku Dolu Anlar Yaşandı

Akyazı ilçesi Keremali Yaylası'nda bir evde yangın çıktı. Alevler ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alınarak söndürülürken, ev kullanılamaz hale geldi.

Video için play'e tıklayın

Yangın, Akyazı ilçesi Keremali Yaylası’nda gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hikmet H.’ye ait evde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek tüm evi sardı. Yangına ilk müdahaleyi Güzlek Mahalle Muhtarlığı ve vatandaşlar yaptı. Haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevlerin ormana sıçramaması için seferber olan itfaiye erlerine SAKTİM ekipleri de destek verdi. Ekipler, vatandaşların da desteği ile yangını ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alarak söndürdü. Evin yanarak kullanılamaz hale geldiği yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

29 Ağu 2021 - 12:20 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.