Yakını Gözü Önünde Kaza Yapınca Şoka Girdi: O Anlar Kamerada

Erenler ilçesinde otomobil ile yolun karşısına dönmek isteyen sürücü adeta dehşeti yaşadı. Sinyalini vererek yavaşlayan otomobile önce arkasından gelmekte olan hafif ticari araç daha sonrasında ise karşı şeritten gelen farklı bir otomobil çarptı. 4 kişinin yaralandığı olay kameraya yansırken, yakının kaza yaptığını gören bir kadın ise şoka girdi.

Video için play'e tıklayın

Kaza, dün sabah saat 07.54’te Erenler ilçesi Kozluk Mahallesi Kozluk Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karapürçek istikametinden Adapazarı yönüne doğru seyir halinde olan 54 DZ 377 plakalı Ford marka otomobil sürücüsü, yolun karşısına dönebilmek için sinyal vererek yavaşladı. Yavaşlayan otomobile arkasından gelmekte olan 54 AD 080 plakalı Renault marka hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan 54 DZ 377 plakalı otomobil ise karşı istikametten gelmekte olan farklı bir otomobil ile çarpıştı. Toplam 3 aracın karışması neticesinde meydana gelen trafik kazası için bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Meydana gelen trafik kazasında hafif yaralanan 4 kişi bölgeye ulaşan sağlık ekiplerince yapılan müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaralanan kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, konu ile ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

YAKINI GÖZÜ ÖNÜNDE KAZAYA KARIŞINCA ŞOKA GİRDİ

Öte yandan, sinyal vererek yavaşladığı esnada kazaya karışan 54 DZ 377 plakalı otomobilde bulunan sürücünün yakını olduğu öğrenilen ve kazayı gören bir kadın ise şoka girdi. Yaşanan kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; sinyalini vererek yolun karşısına geçmek isteyen otomobilin yavaşladığı ve bu esnada arkasından gelmekte olan hafif ticari aracın çarpması neticesinde savrularak karşı şeritteki otomobil ile çarpışma anları yer aldı. Otomobildeki sürücünün yakını olduğu öğrenilen ve kazayı görerek araca doğru koşan bir kadının ise şoka girdiği çaresiz anları da görüntülere yansıdı.

18 Oca 2022 - 12:06 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.