TEM Otoyolu'nda Lastiği Patlayan Tır Devrildi: 2 Yaralı

TEM Otoyolu Sakarya mevkiinde lastiği patlayan tırın devrilmesi neticesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri
TEM Otoyolu'nda Lastiği Patlayan Tır Devrildi: 2 Yaralı
TEM Otoyolu'nda Lastiği Patlayan Tır Devrildi: 2 Yaralı
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, TEM Otoyolu Sakarya geçişi Hendek ilçesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametine ilerlemekte olan Ertan Ö. (65) idaresindeki 67 ABJ 547 plakalı Mercedes marka sac yüklü tırın lastiği patladı. Lastiği patlayan araç, sürücünün kontrolünden çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile devrilen tırda yolcu olarak bulunan A.Ö. (57) ve N.Ö. (66) yaralandı. Bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler bölgeye gelen kadar kendi imkanlarıyla araçtan çıkan 2 yaralı Akyazı Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

28 Kas 2021 - 16:58 - Asayiş

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.