SEAH'ta Yolsuzluk Operasyonu

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yüklü miktarda usulsüz ödeme iddialarına ilişkin operasyon düzenlendi. Görevinden istifa eden müdür yardımcısı ve iki kişi gözaltında alındı. Gözaltına alınanlar bakanlık tarafından açığa alındı.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı ve Sağlık Bakanlığı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yüksek miktarda maddi zararın olduğu iddiaları üzerine soruşturma açtı. Bakanlık müfettişleri hastaneye gelerek yaptığı incelemelerde resmi belgelerde usulsüzlük tespit ederek haksız ödemeler olduğu ve yüklü miktarda zimmet iddialarını raporlara geçti.

Cumhuriyet Başsavcılığı başlattığı soruşturmada SEAH’ta İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Hastane Müdür Yardımcısı E.S ile sağlık memuru B.P, dün akşam sularında polis ekiplerince gözaltına alındı. Pandemi Hastanesinde sağlık kontrollerinden geçirilen şahıslar dün geceyi nezarette geçirdi.

01 Ara 2021 - 11:29 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.