SASKİ'den Kuvvetli Yağış Uyarısı

SASKİ, şehir genelinde yaşanması muhtemel gök gürültülü kuvvetli yağışlar için vatandaşları uyardı.

SASKİ, şehir genelinde yaşanması muhtemel gök gürültülü kuvvetli yağışlar için vatandaşları uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre yapılan ilk açılamada, 22 Haziran Pazartesi günü akşam saatlerine kadar etkili olacağı belirtildi. Tüm ekiplerin teyakkuzda olduğu bilgisi verilirken, vatandaşlar kuvvetli yağışa karşın uyarıldı.

METREKAREYE 21 – 50 KİLOGRAM

SASKİ’den yapılan açıklamada,

“Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre bugün akşam saatlerine kadar şehrimizde kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Metrekareye 21 – 50 kilogram arasında yağış düşeceği tahmin edilen ve akşam saatlerine kadar sürmesi beklenen yağışlarda olumsuzlukların yaşanmaması için tüm ekiplerimiz müdahaleye hazır olarak bekleyecektir. Vatandaşlarımızın taleplerini hızlıca çözüme kavuşturduğumuz Alo 185 Çağrı Merkezimiz de 24 saat hizmet sunacak” ifadelerine yer verildi.

22 Haz 2020 - 14:14 - Asayiş

Mahreç   Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.