O Olayın Failleri MedyaRota’ya Konuştu

Serdivan İlçesinde bir apart dairede kutlama yapan gençler ve mahalle sakinleri arasında yaşanan kavganın detayları ortaya çıktı. O olayın faillerinden Aleyna Yılmaz (19), yaşanan kavgayı ve nedenini MedyaRota'ya anlattı.

NE OLMUŞTU?

Cumartesi gecesi Serdivan Arabacıalanı Mahallesi 506. Sokak Özlem Evler Sitesi’nde bulunan bir apart dairede olay çıkmıştı. Çevredeki vatandaşların iddialarına göre uzun süredir uygunsuz faaliyetler için kullanılan bir apart dairede toplanan grup ile mahalleli tartışmaya başlamış, tartışma kısa sürede kavgaya dönmüştü. Konunun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri müdahale ederek tarafları ifade için gözaltına aldı.

DOĞUM GÜNÜ İÇİN TOPLANDIK

Olayın fuhuşla alakası olmadığını söyleyen Aleyna Yılmaz (19),

“Biz arkadaşımızın doğum gününü kutlamak için o apartmanı kiraladık. Önceden o dairede fuhuş yapıldığından haberimiz yoktu. Doğum günü için pasta keserken biraz fazla gürültü yaptık ve mahalleli bağırmaya başladı. Biz de karşılık verdik ve tartışma başladı” dedi.

BİZİ DÖVDÜLER

Tartışmanın kavgaya döndüğünü söyleyen Yılmaz,

“Tartışma bir zaman sonra kavgaya döndü. İlk önce evlerden inenleri biz dövdük sonra kalabalıklaştılar onlar bizi dövdü. Polis ekipleri geldi kavgayı ayırdılar. Bizi de onları da gözaltına aldılar. Mahalleliden şikâyetçiyiz onlar da şikayetçi olmuş. Bakalım ne olacak” şeklinde konuştu.

EV SAHİBİ NE OLACAK?

Çıkan olay sonrasında Bürokrat olduğu öğrenilen ev sahibi hakkında mahalle sakinleri evi günlük kiraladığı için şikayetçi olmuştu. Hakkında soruşturma başlatılan Bürokrat ev sahibinin yasak olmasını bildiği halde evini günlük kiralaması hoş karşılanmazken, akıbetinin ne olacağı merak konusu.

20 Tem 2020 - 11:49 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.