Moral Yemeği Dediler Koronayı Hiçe Saydılar

Sakarya genelinde artan korona virüs vakalarına aldırış etmeyen bir fabrika, moral yemeği adı altında etkinlik düzenledi.

Sakarya genelinde artan korona virüs vakalarına aldırış etmeyen bir fabrika, moral yemeği adı altında etkinlik düzenledi. Maske takmayan onlarca kişi yedikleri yemeğin ardından sosyal mesafeyi de hiçe sayarak düzenlenen etkinlikte doyasıya eğlendi. Sakarya’da artış gösteren korona virüs vaka sayılarına rağmen Sapanca ilçesinde bulunan bir işletmede adeta skandal görüntüler kaydedildi. Arifiye ilçesinde bulunan bir kablo fabrikası tarafından moral yemeği adı altında düzenlenen etkinlik bu kadarına da pes dedirtti.

KORONA PARTİSİNE DÖNÜŞTÜ

Son günlerde yetkililer tarafından sık sık yapılan uyarılara aldırış etmeyen fabrika tarafından düzenlenen moral yemeğinde, canlı müzik eşliğinde sosyal mesafeyi hiçe sayan onlarca kişi piste çıkarak dans etti. Düzenlenen organizasyon adeta korona partisine dönüştü. Vaka sayılarının yükseldiği ve sıkı tedbirlerin gündeme geldiği günlerde ortaya çıkan bazı görüntüler tepkiye neden oldu. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, eğlenceye katılan onlarca kişinin, sosyal mesafe kuralını hiçe saydıkları ve maske takmadıkları görüldü.

08 Kas 2020 - 14:30 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.