Kocaali’den Daldı, Karasu’dan Çıktı

​​​​​​​Karasu ilçesinde bir kişi, vatandaşların dikkati sayesinde boğulmaktan son anda kurtarıldı. Boğulma tehlikesi geçiren şahsın Kocaali sahillerinden Karasu sahiline kadar yaklaşık sekiz saat yüzdüğü öğrenildi.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri
Kocaali’den Daldı, Karasu’dan Çıktı
Kocaali’den Daldı, Karasu’dan Çıktı
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, Karasu ilçesi Karasu Mahallesi mevkiinde gece saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Pazartesi günü 15:30 sıralarında Kocaali sahili kale mevkiinden Karadeniz’de yüzerek açılan Erol T. (45), sıcak havanın etkisiyle yolunu kaybederek 23:00 sıralarında Karasu Mahallesi mevkiine kadar geldi. Yaklaşık sekiz saat yüzerek Karasu’ya gelen Erol T., yorularak yüzmekte güçlük çektiği için boğulma tehlikesi geçirdi. Çevredeki vatandaşlar, Erol T.’nin imdat çağrılarına kulak vererek durumu 112 sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine cankurtaran ekipleri jet ski ile denize açıldı. Ekiplere, SAGETT 31 Sahil Güvenlik dalış ekipleri de eşlik etti. Dalış ekipleri ve cankurtaranlar tarafından kısa sürede denizden çıkartılan Erol T., sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerince ayakta tedavi edilen Erol T.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

JANDARMA, OLAY İLE İLGİLİ İNCELME BAŞLATTI

Olayı tanık eden Kumsal Tatil Sitesi sakinlerinden Betül Arslanpay, “15-20 dakika önce bir ses geldi. Zaten, sahile doğru yürüyüşe çıkmıştım. Elimde de ışık vardı. O tarafa doğru yürüdük, ‘İmdat, imdat’ Kurtarın beni’ diye bağırıyordu. Sesi de yankılanıyordu. Nereden geldiğini anlayamıyorduk. Sonrasında jet ski geldi. Kısa sürede kurtardılar. Hepsi yarım saat sürmedi yani” sözlerine yer verdi.

03 Ağu 2021 - 10:48 - Asayiş

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.