Kazada Oğlu Yaralanan Annenin Feryadı Yürekleri Dağladı

Karasu ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza sonrası yaralı sürücünün olay yerine gelen annesi, “Ne olursunuz beni de alın ambulansa” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Video için play'e tıklayın

Kaza, Karasu ilçesi Kabakoz Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, akaryakıt istasyonundan çıkış yapmakta olan Metin Ü. idaresindeki 54 PG 434 plakalı Toyota marka otomobil ile 809. Sokak’tan Vatan Caddesi’ne çıkış yapan Şükrü Yasin U. idaresindeki 54 PK 067 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışma neticesinde yere yığılan motosiklet sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrasında yaralıyı Karasu Devlet Hastanesine kaldırırken, otomobil sürücüsü kaza anını anlattı.

GÖZÜ YAŞLI ANNE AMBULANSA BİNMEK İSTEDİ

Kazayı duyan Şükrü Yasin U.’nun annesi olay yerine gelerek oğlu ile birlikte ambulansa binmek istedi. Kimliği henüz öğrenilemeyen anne, “Ne olursunuz beni de alın ambulansa. O benim çocuğum” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Otomobil sürücüsü Metin Ü., “Akaryakıt istasyonundan mazot aldım. Yoluma devam ediyordum. Sol tarafımda motosiklet önüme çıktı. Kendisi yandan bana çarptı. Süratli değildim. Akaryakıt istasyonundan çıkıyordum, kaza yaptık. İnşallah arkadaşta da bir şey yoktur” dedi.

19 Nis 2021 - 17:28 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.