Kazada Camdan Fırlayarak Can Verdi

D100 Karayolunda lastiği patlayan yolcu servisi park halindeki 3 araca çarparak durabilmişti. Feci kazada Çiğdem Canbaz isimli kadın camdan fırlayarak can verirken 1’i çocuk 8 kişi yaralanmıştı. O anlar kameralara yansırken yolcu Serkan Er ise korku dolu o anları anlattı.

NE OLMUŞTU?

Sakarya-Kocaeli D100 karayolu Serdivan ilçesi Beşköprü Mahallesi mevkiinde trafik kazası meydana gelmişti. İsmi henüz öğrenilemeyen 54 BA 6** plakalı İzmit-Adapazarı arasında yolcu taşımacılığı yapan yolcu minibüsünün lastiği patladı. Seyir halinde lastiği patlayan ve kontrolden çıkarak yan yatan minibüs, yol kenarında park halinde bulunan 3 araca çarparak durabildi. Çarpışmanın etkisi ile minibüs içerisinde bulunan 1 kadın hayatını kaybederken, 1’i çocuk toplamda 8 kişi yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Ekiplerce yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

1 ÖLÜ 8 YARALI

Meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden ve yaralanan kişilerin isim bilgileri belli oldu. Kaza esnasında minibüste bulunan 47 yaşındaki Çiğdem Canbaz’ın camdan fırlayarak hayatını kaybettiği öğrenilirken, diğer yolculardan İ.B. (6), Z.B. (44), Serkan Er (24), T.D. (74), H.T. (58), E.D. (32), S.O. (51) ve A.D. (81) isimli toplam 8 kişi yaralandı.

TAKLALARAK ATTIK

Lastiği patlayarak kontrolden çıkan ve 3 aracı biçerek durabilen korkunç kaza anını ise yolcu minibüsü içerisinde bulunan 24 yaşındaki Serkan Er isimli yaralı yolcu anlattı. Er,

“Ben aracın içerisindeydim, takla attı. Araçta sanırım 8-10 kişi vardı. Ben arka kısımda oturuyordum, arka teker patladı sesi de geldi zaten daha sonra biraz sürüklenerek takla atmaya başladık. Bende yaralandım” dedi.

KAMERALARA YANSIDI

Lastiği patlayarak sürücüsünün kontrolünden çıkan aracın devrildiği an ise çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; minibüsün kontrolden çıkarak devrilmesi ve daha sonrasında iş yerinde bulunan vatandaşların kazayı görerek yardıma koştuğu anlar yer aldı.

19 Ağu 2020 - 20:10 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.