Kaza Sonrasında Vatandaşlardan Yol Yanlış İddiası

Serdivan İlçesinde fireni boşalan tır otomobile arkadan çarparak yola devrilmişti. Kaza anında orada bulunan vatandaşlar, o anları anlatırken bir iddiada bulundu.

NE OLMUŞTU?

Serdivan İlçesi 32 Evler Caddesi ve 2. Cadde’nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 2.Cadde rampasından inen 59 NF 6** plakalı saman yüklü tırın fireni patladı. Kontrolünü kaybeden sürücü tırı durduramayınca kavşağı geçerek 32 Evler Caddesi istikametinde ilerleyen 54 B 63** plakalı damacana yüklü otomobile çarptı. Damacana yüklü otomobile çarpan saman yüklü tır, yolun ortasına devrildi. Devrilerek metrelerce sürüklenen tır eve ve çevredeki ağaçlara çarparak durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve itfaiye ekibi sevk edildi. Meydana gelen kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü ile tır sürücüsü ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

YOL HATALI

Yolun yapımında hata olduğunu söyleyen Osman Çakmak,

“Kamyon yukarıdan aşağı hızlıca geliyordu. Bu otomobili önüne aldı. Eğer otomobili önüne alıp devrilmeseydi eve giriyordu. Zor kaçtık içeri. Bu yolu bir türlü yapmadılar. Burada defalarca kaza oldu. Komşunun evine 20 tane araba girdi bugüne kadar. Ben evime tır girdi. Duvarları yaptırdım” dedi.

20 KERE BAHÇEME ARABA GİRDİ

Yolun yanlış yapıldığını iddia eden mahalle sakini,

“Bu yol ilk yapıldığında iki kere evime sel girdi. Bir gece yarısı evimize araba uçtu. Yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz. Çok korkuyoruz. Yol 80 santim yukarıda yapılmış. 20 kere bahçeme araba girmiştir bugüne kadar. Yetkililerden rica ediyoruz artık bu sorun çözülsün” ifadelerini kullandı.

31 Ağu 2020 - 18:39 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.