Kaybolan İki Kadını Böyle Buldular

Akyazı ilçesinde bulunan Acelle Yaylası'nda gezintiye çıktıkları ormanlık alanda kaybolan iki kadın, Off-Road yapan grup tarafından bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Taraklı Karagöl Yaylası'na doğa gezisi için gelen iki kadın, gruplarından ayrıldı. Havanın kararması ile birlikte dönüş yolunu bulamayan iki kadın, ormanlık alanda kayboldu. Gezintiye çıkan iki kadından haber alınamaması üzerine durum AFAD ve jandarma ekiplerine bildirildi.

EKİPLERE TESLİM ETTİLER

Bölgede arama çalışması başlatan ekiplere, Akyazı'dan Off-Road yapmak için Acelle Yaylası'na giden grup yardım etmek isteyerek kayıp olan kadınları aramaya başladı. Bir süre sonra kayıp olan kadınları bulan Off-Road ekibi durumu jandarma ekiplerine bildirerek ekiplere teslim etti.

ARAMAYA KATILDIK

Off-Road ekibinden Erol Sarı,

“Arkadaşlarla gece Acelle Yaylası'na gezmeye gittik. Burada jandarmaya rastladık. İki kadının kaybolduğunu öğrendik. Yardım olsun diye aramaya katıldık. Ayrı yerlerde arama yaparken kadınları bulduk. Kendilerine yemek verdik. Taraklı jandarma Acelle'ye gelip teslim aldı” dedi.

07 Eyl 2020 - 17:55 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.