Gecekondu alevlere teslim oldu

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir gecekonduda yangın çıktı. Gecekonduyu saran alevleri itfaiye ekipleri söndürdü.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir gecekonduda yangın çıktı. Gecekonduyu saran alevleri itfaiye ekipleri söndürdü.

Yangın, Kocaeli’nin Gebze ilçesi Mustafapaşa Mahallesi Gümüşpala Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan ve yabancı uyruklu şahısların ikamet ettiği gecekonduda henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında, gecekondu bir anda alev topuna döndü. Alevleri gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri, alevleri söndürebilmek için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışmalarının ardından yangın, kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Gecekonduda yaşayan yabancı uyruklu ailenin ise yangın sırasında içeride olmadığı öğrenildi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

#

25 May 2022 - 18:18 - Asayiş

Mahreç   Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.