D-650 Karayolunda İki Otomobil Çarpıştı, 3 Yaralı

Karasu ilçesi D-650 karayolunda iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında yaklaşık 50 metre savrulan araç içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı.

Video için play'e tıklayın

Kaza, Adapazarı-Karasu D-650 karayolu Karasu ilçesi Karapınar sapağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Darıçayı istikametinden anayola çıkış yapmak isteyen H.L. idaresindeki 34 GK 2476 plakalı Citroen marka otomobil ile Karasu’dan Adapazarı istikametine doğru seyir halinde olan N.İ. idaresindeki 54 YC 940 plakalı Hyundai marka otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile N.İ. idaresindeki 54 YC 940 plakalı otomobil, yaklaşık 50 metre ileriye savruldu. Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çarpışma sonrasında savrulan otomobilin sürücüsü N.İ. ile aynı araç içerisinde bulunan H.İ. ve H.L. yaralandı. Bölgeye gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan 3 yaralı Karasu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada kullanılamaz hale gelen araçlar bulundukları yerden çekici yardımı ile kaldırılırken, Karayolları Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler ise yol temizleme çalışması gerçekleştirdi. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

15 Haz 2021 - 13:27 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.