D-140 Karayolunda İki Otomobil Çarpıştı: 1’i Ağır, 4 Yaralı

Akyazı ilçesi D-140 karayolunda iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri
D-140 Karayolunda İki Otomobil Çarpıştı: 1’i Ağır, 4 Yaralı
D-140 Karayolunda İki Otomobil Çarpıştı: 1’i Ağır, 4 Yaralı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, D-140 karayolu Küçücek kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adapazarı yönüne doğru ilerlemekte olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 54 BC 206 plakalı otomobil, Akyazı’dan Küçücek istikametine gitmek üzere kavşağa giren 54 AAY 438 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada hurdaya dönen otomobillerden 54 BC 206 plakalı araçta bulunan G.A., Y.C. ve E.D. ile diğer otomobilde bulunan S.B. yaralandı.

SAĞLIK DURUMU KRİTİK

Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerce araçlardan çıkartılan yaralılar, ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Akyazı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan S.B.’nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

20 Eyl 2021 - 16:53 - Asayiş

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.