Bir Garip Kaza: Kuvvetli Rüzgarın Etkisiyle Sürüklenerek Otomobile Çarptı

Sakarya’nın Erenler ilçesinde bir iş yeri önünde bulunan ve kuvvetli rüzgarın etkisi ile sürüklenmeye başlayan çöp konteyneri, seyir halindeki otomobile çarptı.

Sakarya'nın Erenler ilçesinde bir iş yeri önünde bulunan ve kuvvetli rüzgarın etkisi ile sürüklenmeye başlayan çöp konteyneri, seyir halindeki otomobile çarptı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları sonrasında Sakarya iki gündür kuvvetli rüzgarın etkisinde kaldı. Şehrin çeşitli noktalarında ağaçların devrilmesi başta olmak üzere çeşitli maddi hasarlara yol açan rüzgarda ilginç görüntüler meydana geldi. Bu görüntülerden biri ise; Erenler ilçesi Yeşiltepe Mahallesi 8045 Sokak üzerinde meydana geldi. Sokak üzerinde bulunan bir iş yeri önündeki çöp konteyneri, kuvvetli rüzgarın etkisi ile sürüklenmeye başladı. O esnada yoldan geçmekte olan otomobile de çarpan konteyner, lodosun etkisi ile sürüklenmeye devam etti. Çöp konteynerinin sürüklendiği anlar ise güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; çöp konteynerinin yoldan geçen otomobile çarptıktan sonra sürüklenmeye devam ettiği görülüyor.

01 Ara 2021 - 11:53 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.