Bilinçsiz Çiftçiler İtfaiye Erlerinin Mesaisini Çaldı

Sakarya’da yasak olduğu halde anız yangınları yapılmaya devam ediyor.

BİLİNÇSİZ ÇİFTÇİLER BIKMIYOR

Sakarya’da yasak olduğu halde anız yangınları yapılmaya devam ediyor. Bilinçsiz çiftçiler tarafından yakılan araziler çevreye zarar verirken, kimi zaman hayati tehlikelere sebep oluyor. Şehir merkezi başta olmak üzere birçok bölgede yasak olan anız yangınları her geçen gün hektarlarca alanın küle dönmesine sebep oluyor.

Yangına sebep olan çiftçilerin yardımına yine itfaiye erleri koşarken, gün boyunca mesailerini bu iş için ayırdı. İtfaiye erleri, çıkan anız yangınını evlere metreler kala söndürürken yangınları çıkaran duyarsız çiftçiler sadece anızları yakmakla kalmıyor, adeta malları için canlarını da hiçe sayıyorlar.

Paniğe sebep olan yangınlara itfaiye erlerinin müdahaleleri sürüyor.

29 Eyl 2020 - 17:20 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.