Bayram Emir ile Güzelleşti

Ramazan Bayramı dolayısıyla Down sendromlu engel tanımayan Emir uygulama noktasındaki polisleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Down sendromlu engel tanımayan Emir uygulama noktasındaki polisleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Uygulama noktasındaki polislerle tek tek bayramlaşan Emir daha sonra emniyet mensupları ile uygulamaya katıldı. Sempatik ve neşeli tavırlarıyla büyük beğeni toplayan Emir, Sürücülerin seyahat izin belgelerini kontrol ederek, bayramlarını kutladı.

14 May 2021 - 12:35 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.