4 Günlük Yasakta Hangi İşletmeler Açık Olacak?

Türkiye genelinde uygulanacak olan 4 günlük bayram kısıtlamasında hangi işletmeler açık olacak?

4 Günlük Yasakta Hangi İşletmeler Açık Olacak?
4 Günlük Yasakta Hangi İşletmeler Açık Olacak?
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan 4 günlük sokağa çıkma yasağı yarın başlıyor. Peki 23, 24, 25, 26 Mayıs tarihlerini kapsayan bu kısıtlamada hangi işletmeler açık olacak? Bu gece 00.00 itibariyle başlayacak olup, 26 Mayıs gecesine kadar sürecek bayram kısıtlamasında detaylar belli oldu. 4 gün boyunca açık olacak işletmeleri sizler için derledik.

81 ilde birden uygulanacak olan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında;

MARKETLER KAPALI

Manav, market, kasap, bakkal ve kuruyemişçiler Cuma 23.00, Cumartesi 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterecek. Yine aynı saatlerde evlere servis şeklinde hizmet de sağlanacak.

Bayram günleri olan 24, 25, 26 Mayıs tarihlerinde bu işletmelerin hepsi kapalı olacak.

FIRINLAR AÇIK

4 günlük kısıtlamada açık olan işletmelerden olan fırınlar, kısıtlama günlerinin tamamında hizmet verebilecek. Bu iş yerlerinde ekmek, tatlı ve unlu mamullerin satışına izin verilecek. Kısıtlamanın olduğu günlerde, vatandaşların dışarı çıkamadığı zamanlarda ise fırınlar, adrese teslim şeklinde çalışabilecek.

AKARYAKIT İSTASYONLARI AÇIK

Valilik ve kaymakamlıklar tarafından belirlenecek olan her 50 bin nüfusa bir adet ve her 50 kilometre için bir adet olmak üzere belirli sayıda akaryakıt istasyonu, lastik tamircisi ve nöbetçi akaryakıt istasyonları da kısıtlama günlerinde açık olacak.

22 May 2020 - 13:55 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.