6 Maça 5 Milyon Lira: Ayıp Değil Mi Yılmaz Hoca

Sakaryaspor Teknik Direktörlüğü görevine gelmesi kesin gözüyle bakılırken, imzada anlaşamayan Yılmaz Vural ile yapılan görüşmenin detayları belli oldu.

Ercüment Coşkundere’nin takımdan gönderilmesinin ardından yeşil siyahlı yönetim Teknik Direktörlük için Yılmaz Vural ile görüştü. Diyarbekirspor maçını tribünden izleyen Vural, maç sonunda Sakaryaspor yönetimiyle görüştü. Görüşmenin olumsuz sonuçlanmasıyla Vural şehirden ayrıldı. Sakaryaspor ise Tuncay Şanlı ile anlaştı.

Katıldığı bir programda Sakaryaspor Yönetimiyle maddi açıdan bir anlaşmazlık yaşamadıklarını belirten Vural, başka anlaşmazlıklar olduğunu söyledi.

Bunun üzerine sosyal medyadan açıklama yapan Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç, “Sayın Yılmaz Vural’ın bu akşam bir televizyon kanalında yaptığı açıklamalarına istinaden konunun açıklığa kavuşturulması için beyanda bulunma zorunluluğu doğmuştur. Diyarbekirspor maçından bir gün önce Sn. Yılmaz Vural’ı arayıp, Diyarbekirspor maçına davet ettim. Maçtan sonra kulüp binamızda, Sn. Yılmaz Vural, avukatı, Başkanvekilimiz Mücahit Hünerlice ve ben bir araya gelerek görüşme sağladık.Sn. Yılmaz Vural sezon sonuna kadar 2 milyon TL peşin, 2 milyon TL şampiyonluk primi, yardımcıları için peşinat, maaş ve şampiyonluk primleri dahil kalan 6 maç için toplamda 5 milyon TL’yi kulübümüzden talep etmiştir. Bende kendisine istişare yapıp döneceğimizi ilettim. 30 dakika sonra Sn. Yılmaz Vural ile beraber görüşmeye gelen Tuncay Karartı’yı, yöneticimiz Melih Dalkılıç arayarak böyle bir bütçemiz olmadığını belirterek teşekkür etti” dedi.

Sosyal medyadan Yılmaz Vural’a vefasızlık çağrısında bulunan yeşil siyahlı taraftarlar, “5 milyon lira ayıp değil mi hoca?” Diye seslendi.

01 Nis 2022 - 09:58 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.