Serdivan Bahara Hazırlanıyor

Serdivan Belediyesi tarafından budama mevsimine girilmesiyle birlikte başlatılan ağaç budama çalışmaları hızla devam ediyor.

Serdivan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, ilçe genelindeki sokak ve parklarda ağaç budama çalışmalarının gerçekleştirildiği ifade edilirken her yıl düzenli olarak yürütülen çalışmaların; kuruyan, tehlike arz eden, dalları kırılan ağaçların budama ve bakımlarının özenle yapıldığı belirtildi.

Ekiplerin bu kapsamdaki son adresinin Arabacıalanı Mahallesi 503 numaralı sokak olduğu dile getirilirken budama mevsiminin sonlandığı Mart ayının ortalarına kadar ilçenin tüm mahallelerinde çalışmaların devam edeceği ve sokakların modern ve temiz bir görünüme kavuşacağı bildirildi.

22 Mar 2022 - 11:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.