Tanıtım Gezilerinin Rotası Şehrin Güneyi Oldu

Öğrenci Hemşireler Derneği ve SAÜ Tarih Öğrenci Topluluğu üyesi gençler şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetti. Öğrenciler, rotası şehrin güneyi olan tanıtım gezisinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Canan Güzeldere
Canan Güzeldere Tüm Haberleri
Tanıtım Gezilerinin Rotası Şehrin Güneyi Oldu
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin tanıtımına yönelik gerçekleştirilen geziler devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen programlarda Öğrenci Hemşireler Derneği ile SAÜ Tarih Öğrenci Topluluğu üyeleri şehri keşfe çıktı. Rotası şehrin güneyi olan tanıtım gezisinin ardından öğrenciler Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

ROTA OLUŞTURULDU: TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERE YOLCULUK

Tarihi ve doğal güzelliklerin keşfedildiği gezilerin ilk durağı Büyükşehir Belediyesi tarafından yepyeni bir görünüme kavuşturulan İl Ormanı Tabiat Parkı oldu. Daha sonra ise Geyve’de Kuvay-ı Milliye Müzesi ile II. Bayezid Köprüsü’nde tarihi bir yolculuğa çıkan genç kaşifler son olarak sakin şehir Taraklı’da günü noktaladı. Sakarya’nın güzelliklerine hayranlıklarını paylaşan öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Tanıtım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan bilgilendirmelerden de son derece memnun kaldı. Yapılan açıklamada, tanıtım gezilerinin devam edeceği ifade edilerek, eşlik eden öğrencilere eğitimlerinde başarılar dilendi.

28 Mar 2022 - 16:15 - Kültür Sanat

Mahreç  Canan Güzeldere


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.