SUBÜ Spor Bilimlerine Akreditasyon Ziyareti

SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü’nün akreditasyon süreçleriyle ilgili olarak SPORAK Değerlendirme Takımı tarafından 3 günlük bir saha ziyareti gerçekleştirilerek çıkış bildirimi sunuldu. Değerlendirme sonuçlarının kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Canan Güzeldere
Canan Güzeldere Tüm Haberleri
SUBÜ Spor Bilimlerine Akreditasyon Ziyareti
SUBÜ Spor Bilimlerine Akreditasyon Ziyareti
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü’nün akreditasyon süreciyle ilgili olarak, Spor Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (SPORAK) Değerlendirme Takımı tarafından 27-29 Mart tarihlerinde bir saha ziyareti gerçekleştirildi. Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Toksöz başkanlığında, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serkan İbiş, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Hülya Yalçınkaya ve Doktora Öğrencisi Sena Nur Doğusan’dan oluşan değerlendirme takımı 3 günlük ziyaret süresince; SUBÜ Rektörlüğü, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı ve Spor Yöneticiliği Bölümü ile ayrı ayrı toplantılar gerçekleştirdi. Bölümün öğretim elemanları, öğrencileri ve paydaşlarıyla da görüşmeler yaparak Spor Bilimleri Fakültesi’nin eğitim-öğretim ve araştırma altyapısı ile tesisleri ve sosyal imkânlarını inceledi. Saha ziyaretinin ardından takım üyeleri SUBÜ Senato Toplantı Salonu’nda çıkış bildirimini sunarak üniversiteden ayrıldı. Değerlendirme sonucunun birkaç ay içerisinde açıklanması bekleniyor.

04 Nis 2022 - 15:39 - Gündem

Mahreç  Canan Güzeldere


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.