Büyükşehir’den Su Kesintisi Açıklaması

SGK Köprülü Kavşak Projesi’nin deplase çalışmaları nedeniyle 4 ilçede yaşanan su kesintileri ile ilgili Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmaları sürdürmektedir. Su kesintilerinin saat 12.00’ye kadar sürmesi planlanmaktadır” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 4 ilçede yaşanan su kesintileri ile ilgili açıklama gerçekleştirdi. Yapılan açıklamada, “Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) marifetiyle gerçekleştirilen SGK Köprülü Kavşak Projesi’nin deplase çalışmaları devam etmektedir. Çalışmalar nedeniyle 4 ilçemizde su kesintisi yaşanmaktadır. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmaları sürdürmektedir. Su kesintilerinin saat 12.00’ye kadar sürmesi planlanmaktadır. Tüm vatandaşlarımızın oluşabilecek olumsuzluklara karşı tedbir almalarını önemle rica ederiz” ifadelerine yer verildi.

28 May 2021 - 11:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.