Şampiyonaya Ücretsiz Ulaşım İmkânı

Büyükşehir Belediyesi 25 Ekim Pazar gününe kadar Demokrasi Meydanı’ndan Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’ne otobüs seferleri düzenleyecek.

Şampiyonaya Ücretsiz Ulaşım İmkânı
Şampiyonaya Ücretsiz Ulaşım İmkânı
+8
Haber albümü için resme tıklayın

SAAT BAŞI KARŞILIKLI SEFERLER OLACAK

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde gerçekleştirilecek şampiyona için Demokrasi Meydanı’ndan ücretsiz otobüs seferlerinin düzenleneceği açıklandı. Yapılan duyuruda, 22 Ekim Perşembe gününden 25 Ekim Pazar gününe kadar 4 gün boyunca 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’ne seferler düzenlenecektir. 10.00’da başlayacak seferler ile 22.00 arasında her saat başı karşılıklı seferler olacak. Tüm vatandaşlarımıza duyurulur” denildi.

22 Eki 2020 - 11:50 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.