Vizyon Kulübü Faaliyetleri Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın başlatmış olduğu Vizyon Kulübü Projesi’nin basamaklarından biri olan Kariyer Programı’nın tanıtımı, Erenler Gençlik Merkezi’nde yapıldı.

Vizyon Kulübü Projesi gençlerin ulusal ve uluslararası çapta bilgi almasını hedefleyen bir projedir. Gençlerin üretkenliğinin ortaya çıkarılmasını hedefleyen bu projede farklı alanlarda eğitimler verilmekte. Verilen bu eğitimler içerisinde, genel burslar, uluslararası çalışmalar, Erasmus+ESC gibi alanlarda proje yazımı, dijital araçlar bulunuyor. Her ilde toplam üç eğitmenin bulunduğu eğitimler ve tanıtımlar hız kesmeden devam ediyor. Bu eğitimlerin basamaklarından biri olan Kariyer Programı’nın tanıtımı, yoğun katılım ile Erenler Gençlik Merkezi’nde yapıldı. Tanıtım programına katılan gençler, verim aldıklarını dile getirip, teşekkür ettiler.

Kariyer Programı içeriğinde, CV ve motivasyon mektubu yazımı, mülakat teknikleri, kariyer planlama atölyesi, tasarım odaklı düşünme gibi eğitimler bulunmakta. Planlı ve programlı ilerleyen tanıtımların sonrasında eğitim aşamasına ardından da uygulama kısmına geçiş yapılıyor.

20 Nis 2022 - 17:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.