Yenikent Camii Derneği Yaz Kuran Kursu Öğrencilerine Etkinlik Düzenledi

Yenikent Camii Derneğinin Organize ettiği yıl sonu etkinliğinde mahallemizde Bulunan Resmi Kurum ve Kuruluşların Yönetici, Çalışanları, Mahalle Esnafı, Mahalle Sakinleri ve Aileler İştirak Etti.

Canan Güzeldere
Canan Güzeldere Tüm Haberleri
Yenikent Camii Derneği Yaz Kuran Kursu Öğrencilerine Etkinlik Düzenledi
Yenikent Camii Derneği Yaz Kuran Kursu Öğrencilerine Etkinlik Düzenledi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kapanış Etkinliğinde Konuşan Yenikent Camii İmam-hatibi Muhammed Almaz "Kuran Kursumuzun Çocukların Eğitim Kalitesini yükselttiğini, çocuklar üzerinde olumlu Davranışlar kazandırdığı,pandemi dolayısı ile birtakım zorluklar yaşansa bile öğrenciler ve ailelerinin kararlı Tutumları ile başarıya ulaştıklarını, seneye de inşalalh yaz kuran kursunda öğrenciler ile birlikte olmayı umut ettiğini" dile getirdi.

Kapanış etkinliğinin sonunda kursa katılan tüm öğrencilere Camii Derneği Tarafından hazırlanan hediyeler takdim edildi.

Etkinliğin sonunda gelen misafirlere ve öğrencilere yine Camii Derneği tarafından döner ikram edildi.

23 Ağu 2021 - 15:13 - Gündem

Mahreç  Canan Güzeldere


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.