Şen Piliç Meslek Lisesi Ailelerle Buluşuyor.

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan “Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor” projesi kapsamında Şenpiliç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ihtiyaç sahibi bir ailenin evini ziyaret ederek sıhhi tesisat, banyo ve lavabolardaki eksiklerini giderdiler.

Şen Piliç Meslek Lisesi Ailelerle Buluşuyor.
Şen Piliç Meslek Lisesi Ailelerle Buluşuyor.
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Şenpiliç MTAL Müdürü Hasan Dardağan proje çalışması hakkında verdiği bilgilerde “Okulumuz Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Bölümü öğretmenlerinden Erhan Aytürk, Nuri Aylanç ve öğrencilerinin katılımıyla bir ailemizin sıhhi tesisat, klozet, dolaplı lavabo eksiklerini temin ederek montajına yardımcı oldular. Öğrencilerimizin yardımseverlik, paylaşma gibi değerleri kazanmalarına aynı zamanda iş becerilerini geliştirmelerine katkı sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Öğrenmek ve yardım etmek amaçlı çabalayan öğrencilerimize, malzeme teminine katkı sağlayan HASEL Tesisat ve AKEL firmalarına katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Öğrenci ve öğretmenlerimiz ziyaretlerinde ayrıca ailemize kimya teknolojisi bölümü tarafından üretilen dezenfektan ve kolonyalardan hediye ettiler. Okulumuz adına böyle anlamlı bir olaya vesile olan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Eğitim çalışmalarını “Farkım ve sahip olduğum becerilerim geleceğim için avantajım olsun… “Meslek Lisesidir Tercihim, Garantidir Geleceğim” temasına uygun olarak yürüten öğrenciler proje kapsamında ailelere yardımcı olmaktan çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

30 Haz 2021 - 18:42 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.