Erdoğan, “Sakarya’ya Gelerek, Tank Paletin Satılmadığını Bir Kez Daha Anlatacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısında yaptığı konuşmada Cuma günü Sakarya’ya geleceğini belirterek Tank Palet Fabrikası ile ilgili konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup Toplantısında yaptığı konuşmada Cuma günü Sakarya’ya geleceğini belirterek Tank Palet Fabrikası ile ilgili konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geçtiğimiz haftalarda Zonguldak ve Hatay’daydık, inşallah bu hafta da Cuma günü Sakarya’da olacağız” dedi.

SAHAYA İNİN

Meclisin tatile girmesi sebebiyle Milletvekillerinin vatandaşlarla daha fazla vakit geçirmesi temennisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “ Meclisin yaz tatiline girmesiyle birlikte sizlerden de illerinizde herkesle yakın temas kurmanızı, yalanları çökertmenizi, hakikat bayrağını yükseltmenizi, vizyonumuzu halkamıza aktarmanızı istiyorum. Sahaya çıktığınızda AK Partinin milletimiz nezdindeki kredisini, desteğini, muhabbetini çok daha iyi göreceğinizden şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu.

SAKARYA’YA GELİYORUZ

Sakarya’ya geleceğini grup toplantısında dile getiren Erdoğan, “Biz de artık salgın şartlarının el vermesiyle yeniden illerimizi ziyaret etmeye, milletimizle kucaklaşmaya, ru be ru hasbihale, teşkilatlarımızla biraraya gelmeye başladık. Geçtiğimiz haftalarda Zonguldak ve Hatay’daydık, inşallah bu hafta da Cuma günü Sakarya’da olacağız ve Sakarya’da önce Arifiye’ye inşallah ulaşacağız, Arifiye’deki palet fabrikasını önce ziyaret edecek, orada Cuma’yı kıldıktan sonra diğer programlarımızı da icra edeceğiz. Ve değerli kardeşlerim; bütün mesele birçok yalanı, birçok iftirayı, Arifiye’deki palet fabrikasının Katar’a satılıp-satılmadığını tekrar gerek orada çalışanlarımıza, gerekse milletimize oradan anlatma imkanını, fırsatını bulacağız. İnşallah programımızın el verdiği ölçüde bu ziyaretleri yoğun bir şekilde sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

30 Haz 2021 - 14:14 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.