MHP'li Meclis Üyesi Taburcu Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı Belediyesi meclis üyesi Ali Eroğlu geçirdiği kalp krizi sonrasında tedavisinin ardından taburcu edildi. MHP ilçe başkanı Recep Usta ve yönetim kurulu üyeleri taburcu olan Ali Eroğlu'na geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Canan Güzeldere
Canan Güzeldere Tüm Haberleri

Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirerek yoğun bakıma alınan MHP Adapazarı Belediyesi meclis üyesi Ali Eroğlu'na iki tane stent takıldı. Ali Eroğlu : " Hastalığımın ilk anından itibaren beni yalnız bırakmayan teşkilatıma şükranlarımı sunuyorum. Biz büyük bir aileyiz. Her fırsatta bu ailenin mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Bir müddet evde istirahat ettikten sonra çalışmalarıma başlayacağım inşallah " dedi.

11 Mar 2022 - 15:27 - Gündem

Mahreç  Canan Güzeldere


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.