Sakarya Kardeşlerini Unutmadı

Hey Sakarya! Kardeşlerini Unutma Beklenen Sensin sloganıyla başlatılan yardım kampanyası için Suriye İdlib’e Tırlar yola çıkmaya hazırlanıyor.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü personelleri, GSB Yurt Müdürlükleri , Sakarya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Gönüllüleri, Kızılay, Sakarya Üniversitesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin de dahil olduğu yardım kampanyasında ; zor şartlar altında bulunan insanların kış aylarını rahat geçirebilmeleri için kalın battaniyeler , farklı çeşitte giyim eşyaları, ayakkabı, bot, mont tarzında farklı çeşitte kıyafetler ve malzemelerin toplandığı, yardım kampanyası için bir Tır ihtiyaç malzemesi 12 Şubat tarihinde yola çıkmaya hazırlandı. 2300 adet çorap, 440 adet gıda kolisi, 330 adet battaniye, 275 adet mont, 330 adet bot, 200 adet bere,150 tişört,50 adet pantolon, 100 adet yatak, 50 ranza, 220 adet nevresim 140.000 nakit yardım ve temel ihtiyaç malzemeleri İdlib de bulunan ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere yola çıkacak.

10 Şub 2022 - 17:41 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.