AK Parti Erenler Adayı Belli Oldu

AK Parti Erenler 7. Olağan İlçe Kongresinde aday belli oldu. İl Başkanı Tever, yapılan istişareler sonucunda Ahmet Bülent Ateşoğlu’nun kongrede aday olacağını belirtti.

Uzun süredir krize dönüşen Erenler İlçe Kongresi tarihi son olarak 24 Ekim Cumartesi olarak belirlenmişti. AK Parti kongre öncesi adayını belirledi. İl Başkanı Tever, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı istişareleri sonucu7. Olağan Kongrede Erenler İlçe Başkanı Adayının Ahmet Bülent Ateşoğlu olarak belirlendiğini duyurdu.

ADAY BELLİ OLDU

Konuyla ilgili konuşan AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever,

“Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca yapılan istişareler ve gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonrası 7. Olağan Kongre dönemi için Erenler İlçe Başkanı Adayımız Sayın Ahmet Bülent Ateşoğlu olarak belirlenmiştir. Erenler ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. #İnandığınYoldaYürü” ifadelerini kullandı.

22 Eki 2020 - 11:35 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.