ASEM Yeni Haftaya Dualarla Başladı

Ahilik Yılı etkinlikleri kapsamında Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) tarafından düzenlenen uygulama ile ASEM’deki dükkanlar dualarla açıldı.

HER PAZARTESİ SABAHI OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE DÜKKANLAR 'ESNAF DUASI' İLE AÇILDI.

2021 yılının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ahi Evran Yılı olarak belirlendiğini ve ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlandığını belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar; Ahi Evran’ın ilmi ve fikri yönünün haricinde kurduğu ahilik teşkilatı ile sosyal ve ekonomik hayata da şekil verdiğini söyledi.

Anadolu’nun yurt tutulmasında, cihana hükmeden Osmanlı Devleti’nin temellerinin atılmasında Ahiliğin önemli bir rol oynadığını belirten Alemdar; “2021 Ahi Evran Yılı’nı esnaf ve sanatkarlarımızla birlikte idrak edeceğiz. Yaklaşık 800 yıllık geleneğimizi birlikte yaşatarak gelecek kuşaklara aktarmaya vesile olacağız.” Dedi.

ESNAF DUASINI GERÇEKLEŞTİREN İL MÜFTÜSÜ HASAN BAŞİŞ’İN YANI SIRA PROGRAMDA SAKARYA TİCARET İL MÜDÜRÜ EMRE ATMACA VE BÖLGE ESNAFI DA YER ALDI.

Program sonunda tüm esnaf ve sanatkarlara hayırlı ve bereketli bir hafta dileğinde bulunan Alişan ve Alemdar, işyeri sahipleriyle de sohbet etti.

21 Haz 2021 - 16:32 - Gündem

Mahreç   Yerel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.