Emirhan’ı Arama Çalışmaları Üçüncü Gününde

Karasu ilçesinde Sakarya Nehri’nde kaybolan 20 yaşındaki genci arama çalışmaları üçüncü gününde devam ediyor.

Olay, Cumartesi günü Karasu ilçesi Adatepe Mahallesi üzerinden geçen Sakarya Nehri’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 20 yaşındaki Emirhan Henden, Sakarya Nehri’nde bulunan botun ipini yakalayabilmek için suya indi. Nehirde yüzmeye başlayan Emirhan, bir süre sonra gözden kayboldu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler suda kaybolan Emirhan’ı bulabilmek için çalışma başlattı.

ACI BEKLEYİŞ

Arkadaşlarının gözü önünde suda kaybolan Emirhan’ı bulmak için ekipler olayın üçüncü gününde de çalışmalarını sürdürüyor. Emirhan’ı arama çalışmaları esnasında anne ve babasının feryatları ise yürekleri dağlarken, Emirhan’a ait henüz bir iz bulunamadı.

05 Tem 2021 - 14:33 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.