Sakarya'dan Bakan Mehmet Muş'a Ziyaret

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, beraberinde AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi, genç siyasetçi Serhat Karademir'le Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a makamında ziyaret etti.

Sakarya Ticaret ve Sanati Odası Başkanı Akgün Altuğ, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi Sakaryalı genç siyasetçi Serhat Karademir ile birlikte Ticaret Bakanı Mehmet Muş'u ziyaret etti.

Başkan Altuğ, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile yaptığı görüşmede Sakarya iş dünyasının selamlarını ileterek Sakarya ile ilgili istişarelerde bulundu.

Ziyaretin ardından değerlendirmede bulunan Başkan Altuğ, “Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş’u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledik.

Sayın bakanımıza, Sakarya’nın sosyo ekonomik yapısı, sınai, ticari ve tarımsal faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler aktardık. Türkiye’nin ilk özel müteşebbis bankasının kurulmasına ev sahipliği yapan ticaretin ata kenti bir bölgenin temsilcileri olarak Sakarya’nın özel bir kent olduğunu anlattık.

Özellikle Sakarya’nın ihtiyaçlarına yoğunlaştığımız konuşmamızda yeni gümrük binası ihtiyacımızı dile getirdik. Ayrıca, Ticaret İl Müdürlüğümüze yeni bir hizmet binası konusunda da talebimiz oldu. Bu konular üyelerimizden ve paydaşlarımızdan tarafımıza iletilen konular arasındaydı. Detaylı paylaşımlar ve talepleri anlatmak için Sayın Bakanımızı Odamızda ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağımızı da belirttik.

Kendisi programlarının uygunluğu doğrultusunda katılmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti. Genel itibariyle oldukça verimli ve olumlu bir görüşme gerçekleştirdik. Bakanımız sorunları ve çözüm önerilerimizi oldukça dikkatli dinledi. Bakanımıza misafirperverliği dolayısıyla teşekkür ediyor ve görevinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

02 Kas 2021 - 10:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.