AK Parti'den Metaverse Çalıştayı: Bir İlk Olacak

AK Parti, dijital dünyanın tüm yönleriyle ele alınacağı Metaverse Çalıştayı düzenliyor. Bugün Ankara'da gerçekleştirecek çalıştaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacak. Yaklaşık 2 bin davetlinin olacağı çalıştayda özel sürprizlerin olacağı belirtiliyor.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri

AK Parti, bugün Ankara'da Metaverse Çalıştayı düzenleyecek. Çalıştayda, dijital dünya tüm yönleriyle ele alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı çalıştayda, davetlileri bekleyen sürprizler olacak.

SLOGAN HAZIR

Slogan "Gelecek, onu tasarlayana aittir" olarak belirlendi, hazırlıklar tamamlandı.

İki ay önce ilk kez Metaverse ile toplantı yapan AK Parti, bu kez çalıştay düzenleyecek, dijital dünya mercek altına alınacak.

ÖZEL SÜRPRİZLER OLACAK

Çalıştayda özel sürprizler de olacak. Yaklaşık 2 bin davetli artırılmış gerçeklikle hazırlanan davetiyeler ile çalıştaya katılacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, çalıştayla ilgili “Salonun girişinde fuaye alanında sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik deneyimleme alanları olacak. Misafirlerimizi deneyimlerle baş başa bırakacağız” bilgisini verdi.

ÇALIŞTAYA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA KATILACAK

Ankara'da düzenlenecek çalıştaya Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak. Yapay zeka uzmanları ve girişimciler ile Metaverse'ün geleceği konuşulacak. Çalıştayda dijital dünyanın politikaları da değerlendirilecek.

21 Mar 2022 - 10:32 - Siyaset

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.