Sakarya'nın Elektrik Sorunu Çözülecek

AK Partili yöneticiler, şehrin elektrik sorununu çözmek için bir araya geldi. SEDAŞ İcra Kurulu Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz ve üst düzey yöneticilerin de iştirak ettiği toplantıda sorunlar başlık başlık belirlendi.

ŞEHRİN ELEKTRİK SORUNU İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

AK Partili yöneticiler, şehrin elektrik sorununu çözmek için bir araya geldi. SEDAŞ İcra Kurulu Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz ve üst düzey yöneticilerin de iştirak ettiği toplantıda sorunlar başlık başlık belirlendi. AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, şehirde yaşanan elektrik sorunlarını değerlendirmek üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, SEDAŞ İcra Kurulu Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz ve üst düzey yöneticileriyle bir araya geldiklerini duyurdu.

SORUNU ÇÖZECEKLER

Bilindiği üzere bir süredir Sakarya’da elektrik kesintileri yapılıyor, bu kesintiler uzun saatler boyunca devam ediyordu. Vatandaşın şikayet ettiği konuya ilişkin adım atarak bir araya gelen yöneticiler, elektrik sorununu çözecek. Söz konusu toplantıya AK Parti Sakarya Milletvekilleri Çiğdem Erdoğan Atabek ve Recep Uncuoğlu, İl Başkanı Yunus Tever, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce katıldı.

SÜRECİN TAKİPÇİSİYİZ

Başkan Tever, sorunların başlıklar şeklinde belirlenerek çözüm için çalışmaların başladığını ifade etti. Tever, sürecin takipçisi olacağını belirterek, “Gerçekleştirdiğimiz toplantıda tüm ilçelerimizde yaşanan elektrik sorunlarını başlık başlık belirledik ve çözümü noktasında takipçisi olacağımızı belirttik. Oldukça verimli geçen toplantımızın şehrimize ve ilçelerimize olumlu neticeler getirmesini temenni ediyorum.” dedi

26 Şub 2021 - 20:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.