Serdivanda Marketlerde Denetim

Serdivan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçedeki marketlere yönelik denetim gerçekleştirdi.

Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada denetim ekipleri tarafından; marketlerde maske, temizlik ve mesafe kurallarına uyulup uyulmadığının kontrol edildiği ve gerekli uyarılarda bulunulduğu belirtildi. Kasa ve Reyon Fiyatları Karşılaştırıldı Zabıta ekiplerinin, ürünlerin etiket fiyatlarını ve faturalarını incelediği, reyon ile kasa fiyatının kontrollerinin yanı sıra ürünlerin son kullanma tarihine de baktığı ifade edildi. Denetimlerin ilçe genelinde faaliyet gösteren market, süpermarket ve zincir marketlerde sürdürüleceği belirtildi.

10 Şub 2022 - 15:39 - Ekonomi

Mahreç   Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.