Başkan Tever'den Taraklı Çıkarması

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Taraklı’da bulunan oda ve sivil toplum kuruluşlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, ilçe merkezinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Tever beraberinde, Taraklı İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı, Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı ve teşkilat üyeleri ile Taraklı ilçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek, “Durmadan, yorulmadan ilk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Ramazan ayının manevi ruhunu yaşamak, hemşehrilerimiz ile buluşmak için Taraklı’daydık. Cumhur İttifakı kadroları olarak her zaman milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Teşkilat mensupları ile birlikte ilk olarak ilçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek Taraklı programına başlayan İl Başkanı Yunus Tever, esnaf ve vatandaşlara hayırlı ramazanlar dileklerini ileterek esnafların talep ve şikâyetlerini dinledi. Ramazan ayının bereketi ve manevi iklimini Taraklı’da dolu dolu yaşadıklarını ifade eden Tever, “Taraklı İlçe Başkanımız ve teşkilat mensuplarımızla beraber iftar öncesi çarşı merkezinde bulunan esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, onların talep ve temennilerini dinledik. Farklı aile yapılarına çeşitli ziyaretlerinde bulunduk. Taraklı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Çelik’e ve Ziraat Odası Başkanı Ruhi Avdan’a ziyarette bulunarak; esnafımızın, çiftçilerimizin talep ve gündemindeki konular üzerine istişarelerde bulunduk. AK Parti olarak esnafımızı ve insanımızı yalnız bırakmamaya, çözüm odaklı politikalar üretmeye ve sürekli sahada olmaya devam edeceğiz. Hizmet ve eser siyaseti anlayışının tezahürü olan AK Parti’nin mensupları olarak tüm kadrolarımızla birlikte; şehrimizin selameti, hemşehrilerimizin geleceği için durmadan çalışmayı sürdüreceğiz. Bugün Taraklı’da İkindi vaktinden başlayarak teravih vaktine kadar birlik ve bütünlük ruhuna uygun şekilde birçok ziyaret gerçekleştirdik, bu manevi iklimin bizlere kattığı güzellikleri hep birlikte paylaştık. Sayın Cumhurbaşkanımıza dua ve desteklerini sunan, samimi muhabbetleri, ilgileri ve güleryüzleri ile bizleri ağırlayan tüm Taraklılı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı olarak 2023 hedeflerimize hemşerilerimizden aldığımız destekle yürümeye devam ediyoruz. Durmak yok, yola devam” dedi. Başkan Tever tarihi Yunus Paşa Camii’ndeki teravih sonrası vatandaşlar ile çay sohbetinde buluşarak Taraklı programını sonlandırdı.

10 Nis 2022 - 17:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.