HDP İçin Kapatma Davası Açtı

Açtığı davalarla birçok kez gündeme gelen Yakup Çoruh, bu kez de HDP’nin kapanması için açtı.

Muhammet Fışkın
Muhammet Fışkın Tüm Haberleri
HDP İçin Kapatma Davası Açtı
HDP İçin Kapatma Davası Açtı
Haber albümü için resme tıklayın

DAVA AÇTI

TBMM’de PKK sempatizanlığı ve savunuculuğu ile kamuoyunda ismi sık anılan HDP için Sakaryalı Yakup Çoruh kapatma davası açtı. Sakarya Adliyesine giden Çoruh, savcılıktan dilekçesinin onayını alarak davayı resmen başlattı.

1984’TEN BERİDİR..

HDP’nin kapanması için dava açan Yakup Çoruh,

“1984 yılından beri ülkemizin başına bela olan PKK terör örgütü ve bunun sivil siyasi savunuculuğunu yapan HDP ile ilgili kapatma davası açmış bulunmaktayım. Sayın savcımdan dilekçemin onayını aldım. Sayın Adalet Bakanım, İçişleri Bakanım ve Cumhurbaşkanım konunun takipçiliği açısından bilgilerinin olmasını talep ediyorum” ifadelerini kullandı.

17 Şub 2021 - 16:58 - Gündem

Mahreç  Muhammet Fışkın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MedyaRota Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MedyaRota hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler MedyaRota editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MedyaRota değil haberi geçen ajanstır.

01

Fikret ibişoglu - Helal sana abi her daim once devlet sonra millet davasini satmayan gonullerin efendisisin saygilar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 16:58